Game 4 väntar mellan Florida och NY Rangers, och värdet ligger hos gästerna.

Florida har efter sin inledande seger åkt på två raka förluster, och nu sitter NY Rangers i förarsätet.
Senast hade man 2-4 i baken efter två perioder, men efter en ruskigt bra sistaperiod lyckades man ta matchen till förlängning, en förlängning man dock förlorade.

I matchen innan förlorade man även där i förlängning, och det är något som kan ge gästerna en hel del självförtroende, speciellt efter två raka övertidsvinster.
Man har dock visat att man håller en riktigt hög nivå och visst är spelare som Barkov, Reinhart och Tkachuk är sylvassa offensivt, men här blir man alldeles för klara favoriter.

NY Rangers vinner på nytt

NY Rangers är nog riktigt nöjda med segern senast då man efter två perioder inte alls kunde mäta sig med Florida, och det kunde absolut kunnat sluta med förlust.
Nu vann man efter att Wennberg avgjort, något som både bör ge ett lugn och en hel del självförtroende då det inte är lika jobbigt om man skulle förlora här.

Ett samtalsämne har varit kaptenen Troubas armbåge på Rodrigues, och det kunde helt klart varit någon match avstängning.
Han klarar sig dock med böter, vilket är otroligt viktigt för laget då det hade varit ett tungt avbräck.
Ser man på truppen överlag så håller den också en hög klass, något man visat genom att ta två matcher i matchserien, och här blir man alldeles för underskattade trots bortaplan igen.
Wheeler är dtd samtidigt som Vesey saknas.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip