Ett formtoppat tar emot ett b2b Ottawa, och här ska hemmalaget ses med goda chanser.

Floridas form är helt på topp då man senast tog en ny seger, och det med imponerande 2-9 borta mot Tampa Bay. Det var lagets femte raka seger och den nionde på de tio senaste, fina siffror.

Defensivt har man visat att det finns kvalitet då man bara släppt in 135 mål, vilket är näst bäst i ligan då bara Winnipeg släppt färre.
Offensivt är man även ruggigt starka med Barkov, Tkachuk, Verhaeghe och Reinhart i spetsen, så det finns massor av kvalitet i truppen, och då man kommer utvilade och med formen på topp ska man kunna förlänga sin segersvit.
Ekblad är tillbaka i truppen samtidigt som Lockwood är ett frågetecken.

Ottawa får det tufft

Ottawa tog efter den tuffa förlusten mot Chicago senast en seger då man bortaslog Tampa Bay med 2-4, och det var en bra insats man stod för.
Den matchen spelades dock natten mot tisdag vilket betyder att man är b2b här, vilket såklart är ett minus, speciellt med tanke på vilket motstånd som väntar.

Framåt har man en hel del kvalitet då det finns gott om spännande namn. Defensivt har man dock inte övertygat nämnvärt då man släpper in 3,5 mål per match i snitt, vilket gör det svårt att vinna matcher, och just skillnaden defensivt kan visa sig vara avgörande i matchen.

Florida övertygar rejält för stunden och på hemmais mot ett b2b Ottawa ska man ses med goda möjligheter, och jag går på hemmaseger i matchen.

Bobrovsky (Confirmed) - Korpisalo (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip