I dagens andra match så är det ännu en gång dags att försöka dra nytta av Scott Clemmensens svartgallrade nuna i Panthers-kassen. Det är dock inte det enda skälet att spela Preds borta i ”the sunshine state” idag, då det var en match jag hade ögonen på sedan tidigare. När man får ett odds på ett Predators som rider på en sex matcher lång vinststreak och spelar väldigt bra åt båda håll, skapar chanser och stänger till bakåt på det sätt de gör nu, mot ett bottenlag i den svagare av conferencerna i Panthers, så är det bara att tacka och ta emot.

Preds hade dessförinnan 4 raka förluster, förändrade lite saker, snackade igenom saker ordentligt och har kommit ut som ett nytt lag. Målvaktsspelet från den gigantiska skandinaviska duon Rinne-Lindbäck samt superba backparet Suter-Webers fantastiska spel har varit en stor del av framgången för ett lag som saknar de riktigt stora stjärnorna där framme.

Cats bedrövliga PP får gärna stanna kallt och sämst i ligan som det varit ungefär hela säsongen, trots McCabes bomb där bak lyckas man inte få till det alls och så har det egentligen varit sedan match 1.

Cats är förvisso ett tight och svårspelat lag som aldrig ger upp, men med Vokoun i kassen är man mer svårslaget förstås. Senast tog man en fin skalp i OT mot Capitals för att avbryta en då tre matcher lång losing streak. Förhoppningsvis påbörjas en ny idag med Preds-seger, ML till 2.00 på Bwin .


Preds:
Svatos-Legwand-Wilson
Kostitsyn-Goc-Hörnqvist
Spaling-Smithson-Ward
Dumont-Mueller-Thuresson

Suter-Weber
Boullion-Klein
O’Brien-Franson

Rinne (Lindbäck)

Cats:
Dadonov-Weiss-Frolik
Booth-Santorelli-Olesz
Dvorak-Reasoner-Stillman
Bernier-Matthias-Hordichuk

McCabe-Kulikov
Allen-Wideman
Garrison-Weaver

Clemmensen (Vokoun)

This is the stats tab
This is the post tip