Florida Panthers - New York Rangers

Goalies: Reimer (probable) vs Lundqvist (probable)

Florida Panthers är likt Toronto Maple Leafs helt klart med i racet om sista slutspelsplatsen, men likt Leafs har man inte tagit de poäng man borde de senaste matcherna. Man har två raka förluster och ett record på 5-4-1 senaste 10 matcherna. Senast föll man med 2-1 på hemmais mot avslagna Dallas Stars vilket får ses som ett misslyckande. Nu har laget fått ett par dagars vila och möter i natt B2B Rangers på hemmais.

New York Rangers ligger just nu på fjärdeplats i tuffa Metropolitan division, men laget har varit bra i år och leder Wild Card racet överlägset. Det blir till största sannolikhet slutspel för Lundqvists Rangers, men jag tror laget kan få det tufft i natt. Man spelade igår mot Tampa Bay Lightning i en match som slutade 0-0 efter FT. Rangers vann sedan i förlängning då Zibanejad avgjorde efter ca 4 min i övertiden.

Vanligtvis brukar jag gilla Rangers i denna matchup och laget har vunnit 8/10 senaste mötena med Panthers. Dock är man B2B och bör vara trötta efter 60+ minuter igår, samt är Panthers utvilade och desperata efter poäng. James Reimer verkar få fortsatt förtroende i natt och jag tror att Panthers måste till med minst 3 mål här för vinst.

Jag kommer därför spela


Florida Panthers Ö2.5 mål (inklusive OT/SO) @ 1.746 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip