Florida Panthers - Tampa Bay Lightning

Goalies: Luongo (confirmed) vs Bishop (confirmed)

Derby mellan Tampa Bay och Florida i natt i ett möte som börjar växa fram till en riktig hockeyrivalitet. Intresset för hockey växer i områdena och nu när Panthers börjar prestera bättre brukar dessa möten vara laddade.

Panthers kommer senast från en förlust mot Washington Capitals med 4-2. Dock ingen lätt uppgift att åkta till huvudstaden och förlusten få ses som väntad. Mot Caps spelade man bra och skaffade sig två ledningar, 1-0 och 2-1 men det räckte inte då Caps gjorde en stark avslutning av tredje perioden då siffrorna rann iväg.

Tampa Bay Lightning är som alla vet ett topplag i Eastern Conference och man har ändå klart godkända 7-4-1 såhär inledningsvis på säsongen. Bolts är vanligtvis väldigt starka mot divisionslag och så även i år då man är 4-1-1 mot dessa hittills. Senast slog man New Jersey Devils hemma med klara 4-1.

Detta är ett möte som vanligtvis brukar kunna ge oss en del mål och jag brukar gilla att spela Ö5.0 mål i denna matchup. Dock säger känslan att vi kan få det tajt här i natt då jag ändå tyckte Cats hängde mer bra i 50 min mot Caps. Bolts vann säsongens första möte mellan lagen med 4-3 efter extrahockey och man släppte in 3-3 i den matchen med bara nån sekund kvar. Jag är övertygad om att man inte vill upprepa denna händelse och då gäller det för Cats att spela tajt. På hemmais tycker jag inte Bolts ska vara favoriter utan det är en 50/50 match i mina ögon. Gillar av nån anledning underspelet i natt och jag kommer därför testa U5.5 mål @ 1.63. U 5.0 funkar till fina odds även det för den som vågar sig på den linan. Personligen tycker jag den är rätt dryg då 2-2 ger push direkt…

Jag spelar alltså


Florida Panthers-Tampa Bay Lightning U5.5 mål @ 1.63 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

1-3/3-1?

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip