Florida tar emot Philadelphia hemma i FLA Live Arena, och här ska det råda klasskillnad.

Florida har varit otroligt starka under hela säsongen och man slåss i toppen av conferencen.
Nu senast tog man en 3-4 seger borta mot Pittsburgh där Barkov återigen stod för en bra insats då han gjorde två poäng i matchen.
Detta var lagets fjärde raka seger, så formen är även den bra.

Man har en sylvass offensiv och det har man också visat då man gjort flest mål i hela ligan, närmare bestämt 237 stycken, vilket blir ett snitt på fyra mål per match, och med spelare som Barkov, Verhaeghe, Reinhart, Duclair och Huberdeau framåt bör segerchanserna vara goda i matchen.
Lomberg, Thornton och Nutivaara förväntas missa matchen samtidigt som Lundell är tveksam.

Philadelphia hade en del förväntningar på sig inför säsongen men det är något man inte infriat då man inte alls sett bra ut.
Man tillhör bottenskiktet av tabellen och även om det är en del matcher kvar så har man långt upp till slutspelsplats, och det kommer man inte lösa.
Nu senast slog man Vegas med 2-1 på hemmais där dock målvakten Hart var orsaken då han gjorde en kanonmatch, och han tog 47 av 48 puckar.

Nu är det dock bortamatch som gäller och där har man inte rosat marknaden då det endast blivit sju segrar på 25 försök.
Skadorna på Couturier och Ellis är riktigt tunga och även om det finns bra kvalitet i truppen så har man inte fått ihop det, och här bör man få det riktigt jobbigt mot ett starkt Florida.
Utöver Couturier och Ellis förväntas Thompson och Connauton missa matchen.

Florida imponerar stort och man trivs även riktigt bra på hemmais, och mot ett Philadelphia som inte alls håller samma nivå bör man ha bra chanser till att ta en bekväm seger.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Hart (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip