Hemmastarka Florida ställs under natten till söndag mot Seattle, och hemmaseger är att vänta här.

Florida åkte på en förlust senast borta mot Washington med 4-3 där man utmanade hemmalaget, men man hade problem med en stekhet Ovechkin som stod för ett hattrick i matchen.
Innan dess hade man tagit fyra raka segrar där samtliga kom på hemmais, och just hemmaplan är något man verkligen gillar då man vunnit samtliga elva matche, så det kommer inte bli lätt för Seattle här.

Man har bland annat Barkov och Marchment borta och det är tunga avbräck.
Truppen är dock riktigt bra med spelare som Ekblad, Verhaeghe, Reinhart, Bennett och Huberdeau för att nämna några, så även om man saknar bra spelare så håller man en bra nivå, och på hemmaplan bör man kunna avfärda ett svagt Seattle.

Seattle kommer närmast från en 3-0 förlust mot Tampa Bay där man förlorade helt rättvist då man även bara fick iväg 17 skott på mål.
Innan dess tog man två meriterande segrar mot Carolina och Washington där dock Grubauer spelade riktigt bra.
Ser man till hela säsongen så ligger man näst sist i conferencen och mycket är tack vare ett svagt försvarsspel då man är ett av lagen som släppt in flest mål, och nu när man ställs mot laget som gjort flest mål lär man få det svårt defensivt.

Man har en del kompetenta spelare i laget i form av Schwartz, McCann, Eberle och Gourde. Överlag håller dock truppen en svag nivå och då man även saknar Järnkrok samtidigt som kaptenen Giordano är tveksam så bör man få det tufft.

Florida är obesegrade efter elva hemmamatcher denna säsong och nu när man ställs mot svagt motstånd i form av Seattle bör segerchansen vara väldigt bra, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip