Lördagskvällen bjuder på NHL då Florida och St Louis ska göra upp, och här tror jag att vi bjuds på en underhållande match.

Florida toppar sin conference då man spelat ihop 35 poäng hittills, så säsongen har man startat på bästa sätt.
Till denna matchen kommer man med två raka segrar i ryggen där man vunnit med 5-4 mot Washington samt 7-4 mot Buffalo, med andra ord två riktiga målkalas.
Just offensiven har varit extremt bra då man är det lag som gjort flest mål i hela ligan, och man snittar nästan fyra mål per match.

Man har Barkov som är en av lagets bästa spelare borta, men han förväntas vara tillbaka snart. Trots det så är man stekheta framåt, något som kanske inte är så konstigt då man har spelare som Huberdeau, Verhaeghe, Bennett och Reinhart i laget för att nämna några, och det är spelare som håller en riktigt bra nivå.
Utöver Barkov förväntas Acciari, Forsling, Nutivaara och Marchment saknas samtidigt som Duclair är tveksam.

St Louis kommer från en 4-2 förlust mot Tampa Bay senast där Tampas Victor Hedman klev fram i mitten av den tredje perioden och gjorde både 3-2 och 4-2 för hemmalaget.
Innan dess tog man dock två raka segrar där man slog just Tampa Bay med 4-3 efter straffar på hemmaplan samt Columbus med 6-3, så framåt har man gjort en del mål på slutet.

Truppen håller helt klart en bra nivå då man har spelare som Tarasenko, O’Reilly, Kyrou, Schenn och Buchnevich offensivt, så man har helt klart kvalitet att göra en del mål på Florida.
Förstemålvakten Binnington ser fortsatt ut att saknas och det är ett stort avbräck, och ställer man Husso i kassen här så lär han få bekänna färg då hemmalaget är riktigt bra offensivt.
Bozak, Kostin, Neal samt Binnington förväntas missa matchen samtidigt som Perron är tveksam.

Här ställs två offensivt starka lag mot varandra och då gästerna ser ut att sakna sin förstemålvakt så bör det kunna bädda för en målrik match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Knight (Unconfirmed) - Husso (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip