Florida Panthers - Tampa Bay Lightning

Goalies: Reimer (probable) vs Domingue (probable)

Florida-derby för tredje gången den här säsongen och båda lagen har segrar i ryggen från gårdagen. Florida som besegrade Washington och Tampa som slog Penguins.

Florida Panthers har haft en svängig säsong där jag tycker laget har otroligt fina kvaliteter men målvaktsproblemet i laget har gjort att man inte fått de resultat man vill ha. Skadorna på Luongo har gjort att man varit väldigt svaga bakåt och även med han tillbaka så märks det av då han inte fått en hel säsong. Men Panthers har väldigt fina offensiva kvaliteter och det fick vi se igår natt när man slog Washington Capitals igen, denna gången med 5-4 efter OT. Det var en väldigt öppen och sevärd match med många fina offensiva sekvenser. Panther var laget som började matchen bäst men som vanligt jobbar Caps sig in i matchen och kom tillbaka starkt tredje perioden och tog matchen till OT. Väl där hade Panthers ett läge i PP och som vanligt med trötta ben och 4 mot 3 PP är det svårt att försvar sig. Detta utnyttjade Panthers och Mike Hoffman dunkade in avgörande 5-4.

Tampa Bay Lightning hade en riktigt sevärd match mot Pittsburgh Penguins. Ett lag man brukar ha riktigt svårt mot och som man senast föll med klara 6-2 mot. Denna gången fick Tampa revansch och även om laget släppte in första målet så svarade man upp starkt och hade en 2-1 ledning efter första perioden. En välspelad match som kunde gått åt vilket håll som helst men denna gången kunde Tampa hålla undan även om Penguins skapade press i slutet av matchen.

Då in på denna matchen då. Som sagt är detta ett Florida-derby och det brukar vara en matchup som betyder full fart mellan två väldigt offensivt skickliga lag. Då båda lagen är B2B så förväntas respektive andramålvakter starta vilket också bör vara positivt för en målrik historia. Med tanke på att ha sett båda lagens offensiva kvaliteter igår samt att man båda vann så tror jag vi kommer få en riktigt rolig match igen i natt. Blev därför väldigt förvånad att vi fick en 5.5 lina då detta alla dagar i veckan ska vara en 6.5 lina. Jag blundar inte utan nyper direkt spelet Ö5.5 mål till 1.72. Detta borde ner mot 1.57 innan matchstart.

Nattens spel är alltså:


Match: Florida Panthers - Tampa Bay Lightning
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.72
Insats: 4/7u
Bolag: Nordicbet , Betsson , Betsafe
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip