NHL bjuder på fin match mellan Florida och Tampa Bay natten till lördag, en match som på förhand känns jämn.

Florida har gjort en bra inledning på säsongen då man vunnit tre av sina fyra inledande matcher.
Nu senast slog man Philadelphia hemma med 4-3 där Verhaeghe spräckte sin målnolla då han gjorde två av lagets mål.
Ser man på segrarna hittills har det dock inte varit några promenadsegrar då det målmässigt varit tight, precis som
i förlustmatchen mot Boston.

Offensivt finns det fin kvalitet i Barkov, Verhaeghe, Tkachuk och Bennett.
Defensivt saknade man dock senast både Ekblad och Montour, så man var stukade defensivt, och den förstnämnda saknas återigen samtidigt som den sistnämnda är tveksam.
Utöver dem saknas även Duclair.

Tampa Bay har till skillnad mot Florida haft en tuff inledning då det bara blivit en seger på de fyra första matcherna, och den kom borta mot Columbus. Efter den segern har det blivit dubbla nederlag mot Pittsburgh och Philadelphia. Mot de sistnämnda skapade man dock en hel del framåt, men man mötte en omutlig Hart i gästernas kasse.

Man har trots den tveksamma inledningen en bra trupp med stjärnor som Vasilevski, Point, Hedman, Stamkos och Kucherov, så man har absolut vad som krävs för att utmana hemmalaget här.
Bogosian väntar fortfarande på säsongsdebut och prognosen är att han är tillbaka i slutet av oktober, men han är tveksam inför matchen. Cirelli har även han inte gjort säsongsdebut, och han väntas vara tillbaka först i november.

Florida och Tampa Bay är jämngoda lag och efter den svaga inledningen tror jag gästerna steppar upp. NHL är dock en jämn liga, så det är inte omöjligt att det blir en tight match, och i mina ögon sticker krysset ut lite väl mycket.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: X och jag investerar 1u.

This is the stats tab
This is the post tip