Florida har skaffat sig ett guldläge att ta sig vidare till conferencefinal då han har 3-0 i matcher mot Toronto, och här går man för att avgöra.

Florida hade en ganska knackig grundserie och det var bara med en poängs marginal som man tog sig vidare till slutspel, vilket också gjorde att man fick ettan Boston. Där chockade man genom att vinna med 4-3 i matcher, och det mot ett Boston som imponerat ordentligt genom hela säsongen.
I denna matchserien har man även här lyckats hitta vägar att vinna, och en seger här skulle betyda att man sveper Toronto, något som också innebär att man skulle få välbehövlig vila i ett tight spelschema.

I slutspelet har man sett vassa ut framåt vilket kanske inte är konstigt då det finns bra kvalitet i namn som Barkov, Verhaeghe, Duclair och Tkachuk. I matcherna mot Toronto har även Bobrovsky spelat riktigt bra i kassen vilket ger en trygghet till övriga spelare, och med tanke på vad man visat hittills så ska man absolut inte vara underdogs på hemmais.
Hörnqvist, Knight och Lomberg saknas.

Toronto illa ute

Toronto bröt sin förbannelse då man lyckades ta sig vidare från åttondelsfinalen mot Tampa Bay där man vann med 4-2 i matcher. Mot Florida har det dock gått betydligt tuffare, och tre raka förluster och bara sex mål framåt är inte tillräckligt bra. Man möter dock ett lag fullt av självförtroende samtidigt som man mött en vass Bobrovsky som vunnit målvaktsmatchen.

Till denna matchen har man fortsatt Knies, Mete, Muzzin och Robertson borta. Senast fick man dessutom förstemålvakten Ilya Samsonov skadad och i denna matchen ställer man Joseph Woll som inte ens gjort tio matcher i NHL denna säsongen, vilket är ett stort minus, och risken är stor att säsongen tar slut här.

Florida kommer in med fullt självförtroende i matchen och då gästerna har problem på målvaktssidan så tror jag klart mest på hemmaseger här.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Woll (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip