Florida Panthers - Vegas Golden Knights

Goalies: Reimer (confirmed) vs Subban (probable)

Florida Panthers har fått vila i en vecka sedan matchen mot Calgary Flames som man förlorade på hemmais med 4-2. Panthers har annars sett helt okej ut och är 6-3-1 senaste 10 matcherna. Mot Flames spelade man okej, där man inledde starkt och tog ledningen i matchen. Flames svarade dock upp med 3 snabba mål i slutet av första perioden och det var verkligen en kalldusch för hemmalaget. Man hittade en reducering i slutet av tredje perioden men David Rittich såg stabil ut i Flames mål och man kunde senare sätta 4-2 i öppen bur och ta hem de två poängen.

Vegas Golden Knights fortsätter att imponera och man toppar just nu Wester Conference med sina 63 inspelade poäng. Det går inte annan att ta av sig hatten för detta sensationella Vegas som motbevisat alla i år. Man ÄR ett av ligan bästa lag och fortsätter man i denna takt kan man säkerligen hota i slutspelet i år också. Det tycker jag man bevisade igår när man slog ligans enligt mig bästa lag, Tampa Bay Lightning, för andra gången den här säsongen när man vann på bortais med klara 4-1. Detta säger väldigt mycket i mina ögon.

I natt är detta Vegas dock B2B och laget svaghet (om de ens har någon) är bortasspelet i är trots allt där man är 12-9-1 (vilket fortfarande är ett okej resultat). Man möter ett Panthers som är utvilat och lär vilja gå ut med sitt offensiva spel på hemmais. Vegas vet vi alla håller en fantastisk fin offensiv och bör kunna utnyttja Panthers brister i målvaktsspelet och försvaret och därför tycker jag vi har mycket goda chanser till överspelet här. Panthers bör kunna hitta ett par mål på Subban som fått agera andramålvakt med Fleury tillbaka.