Efter nederlaget senast så jagar Florida en seger när Washington gästar, något man ska ha goda chanser att lösa.

Florida åkte på en 2-4 förlust mot Edmonton senast där det var jämnt målmässigt, men när gästerna gjorde 2-4 i öppen kasse så var det spiken i kistan.
Trots förlusten var insatsen helt klart godkänd, och nu väntar lättare motstånd.
Innan den matchen tog man två raka segrar där man bland annat slog Carolina med 3-0, så trots förlusten är det ingen fara med formen.

Senast fick man tillbaka Ekblad, Hörnqvist och Tkachuk. Den förstnämnda tillhör en av lagets absolut bästa backar samtidigt som den sistnämnda är en av lagets bästa offensiva spelare, så skadeläget ser ljust ut.
Samtidigt har man vassa spelare som Montour, Barkov, Verhaeghe och Bennett i laget, så truppen är bra, och mot ett skadedrabbat bortalag ska man kunna studsa tillbaka omgående.
Duclair saknas i matchen.

Washington kunde inte följa upp segern hemma mot Tampa Bay näst senast då man senast fick stryk med 6-3 på bortais, och det var lagets sjätte förlust på de åtta senaste matcherna.
Nu väntar en ny tuff bortamatch och facit på resande fot har inte varit bra då man bara tagit fem poäng på åtta matcher, och det har blivit förlust i sex av dem.

Det finns namn i Carlson, Ovechkin och Kuznetsov i laget, spelare som har en fin spets.
Man har dock fortsatt ett tungt skadeläge då man saknar flera tongivande spelare, däribland Brown, Bäckström, Wilson och Oshie.
Aube-Kubel är avstängd samtidigt som Orlov är tveksam till spel, så läget i laget är allt annat än bra, och jag tror inte man räcker till här.

Gästande Washington har en blytungt skadeläge i truppen och då man möter ett starkt Florida vars skadeläge ljusnat på slutet så bör detta sluta med seger för hemmalaget.

Knight (Unconfirmed) - Kuemper (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip