Florida och Washington gör upp i Amerant Bank Arena natten mot söndag, och här är hemmalaget befogade favoriter trots ett par frågetecken inför matchen.

Floridas sex matcher långa segersvit bröts senast då man föll mot Carolina med 1-0, ett mål som kom med bara 19 sekunder kvar av matchen.
Man fick dock iväg 44 skott på mål och skapade en hel del lägen i matchen, så trots förlusten var det ingen svag insats, och nu är det inte lika tufft motstånd som väntar.

Forsling och Tkachuk klev av senast och de är två osäkra kort till matchen, och är såklart ett minus om de inte kommer till spel.
Man har dock en riktigt stark trupp med Ekblad, Reinhart, Barkov och Verhaeghe för att nämna några, så man ska ha bra chans mot Washington även om de tidigare nämnda saknas.

Washington för tunna för att kunna utmana?

Washington är inne i en bra period för tillfället då man kommer med tre raka segrar. Montreal, NJ Devils och Tampa Bay är lagen som besegrats, så det är inga enkla matcher men stått inför.
Nu känns det dock ännu tuffare, speciellt med att hemmalaget är ett av ligans formstarkaste.

Bäckström, Dowd, Fehervary, Oshie och Kuznetsov är out samtidigt som det ser ut att Wilson är osäker inför matchen, så det finns klart mer avbräck än hos hemmalaget, och även om Carlson, Strome och Ovechkin finns i truppen så är man inte på samma nivå som Florida.

Florida är formstarka och tillhör ett av de bättre lagen i liten och då man ställs mot ett Washington som normalt sett är klassen svagare samt har en del skador så borde man gå segrande ur denna matchen, och jag går på hemmaseger i matchen.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Lindgren (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip