Frankrike - Österrike står på schemat under fredagen, två lag som inte håller något högre klass och vi kan få se en del lätta misstag i matchen som öppnar upp för mål.

Frankrike har åkt på storförluster mot Ryssland med 7-0 och Sverige med 4-0. Kikar vi på när man mött lite sämre lag så har man förlust mot Slovakien med 2-1 där sista målet kom i öppen kasse. Man har även hunnit med att vinna en match och det mot Vitryssland där siffrorna blev klara 6-2. I den matchen stod DaCosta för tre poäng och det är mycket som ska kretsa genom honom offensivt, och det med all rätt. Nu möter man återigen ett lite sämre motstånd och då bör man kunna hitta nätet, och man slipper stå och vänta på våg efter våg.

Österrike skrällde i öppningsmatchen mot Schweiz där man förlorade med 3-2 på förlängning, ganska orättvist i mina ögon. Sedan har det tagit stopp och man har förlorat samtliga tre matcher efter det, dock mot tufft motstånd. Raffl är såklart den stora stjärnan i laget och mot ett mer ljummet motstånd än Sverige och Ryssland så bör han kunna få stora ytor att jobba med, och då bör det kunna hända saker i offensiven.

Jag är inte alls främmande för att det kan bli lite av en Hawaii-match där det byts lägen mellan lagen, och jag tror vi kommer få se på en del mål.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip