Tyskland bjuder på hockey denna söndag, och här brukar det alltid finnas värde och denna gång är inget undantag.

Freiburg var ett mittengäng i ligan förra säsongen då man slutade sjua i tabellen och sedan åkte ut mot just Frankfurt man möter här i kvartsfinal med 4-0 i matcher. Det var inget snack om vilket lag som var bäst.
Denna säsong har man öppnat rätt dåligt och formen är verkligen i botten. Man har fyra förluster på de fem senaste och senast åkte man på duktigt med pisk mot Kassel med 6-1.
Spelschemat har inte varit överdrivet tufft och man borde ha tagit fler poäng än man gjort.

Frankfurt tillhörde toppen i fjol där man tillsammans med Bietigheim/Bissingen var de klart bästa lagen. Man vann tillslut slutspelet mot just Bietigheim/Bissingen med 4-2 i matcher. Denna säsong är inget undantag och det ska stå mellan dessa lag även denna gång.
Man har öppnat säsongen bra och ligger tvåa, och har bara förlorat en av nio matcher. Man har fått in MacLeod i truppen, en riktigt fin värvning till en redan stjärnspäckad trupp.

Här ska det råda klasskillnad och gästerna bör klara av att vinna med några mål.

Speltips: 2 hcp -1 AH vilket betyder att gästerna måste vinna med två mål för att spelet ska gå in, vinner man med uddamålet får vi insatsen tillbaka och jag kliver in med 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip