Dags för match mellan Frölunda och Brynäs, ett riktigt klassikermöte som känns kunna bli en intressant match på förhand. För mig så känns det dock givet vilket lag som kommer vinna denna matchen och det ska vara Frölunda. Jag tycker att oddset på Frölunda är värt att spela med en flatinsats. I skrivande stund så får vi 1.76 gånger pengarna på Frölunda och det tar vi hos Casumo .

Frölunda har den senaste tiden gått riktigt tungt i SHL. Innan Frölundas senaste match så hade man fyra raka matcher utan att vinna en enda poäng. Dessutom så föll man i omgången innan denna borta mot Oskarshamn med sinnessjuka 5-1, ett mycket märkligt resultat med tanke på hur mycket bättre Frölunda ska vara. Men Frölunda fick en förlösande och viktig seger i sin senaste match i SHL när man hemmaslog Färjestad med 3-2 och är återigen på vinnarspåret i SHL. Nu ska man återigen spela hemma och denna gången mot ett klart sämre motstånd i Brynäs. Frölunda ligger på femte plats i SHL, något som man givetvis inte är nöjda med, jag tror man kommer vara mycket motiverade att vinna denna matchen och då ska man köra över Brynäs som sett allt annat än bra ut denna säsongen.

Brynäs ligger på elfte plats i tabellen och jag tror man kommer få väldigt svårt att nå en slutspelsplats denna säsongen. Brynäs har dock fått en nytändning och vunnit fyra matcher i rad och är i sin bästa period av hela säsongen såhär långt. Jag tror dock man kommer få riktigt svårt att rå på ett så tufft motstånd som Frölunda på bortais. Jag tycker att oddsen är lite väl viktade efter de båda lagens form och om man ska bortse från det och bara jämför lagens spelkvalitet så ska Frölunda vara större favoriter. Jag spelar med glädje hemmalaget Frölunda till 1.76 här.

Match: Frölunda - Brynäs
Spel: Frölunda
Odds: 1.76
Insats: Flat
Bolag: Casumo
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip