I Scandinavium ska det spelas hockey under tisdagen då Frölunda tar emot Brynäs, och detta är sista matchen innan jul.

Frölunda kunde inte följa upp sina tre raka segrar då man senast förlorade mot Rögle med 4-2. Efter två perioder var det 4-0 på tavlan, men matchen var klart jämnare än vad siffrorna visade, och det var effektiviteten hos hemmalaget som blev avgörande.
Nu är man tillbaka på hemmaplan och där jagar man sin femte raka seger, något man ska ha goda chanser att lösa.

Hittills har man mött Brynäs två gånger denna säsongen och det har slutat med segrar i båda matcherna, 5-3 på hemmais och 2-5 på bortaplan.
Kikar man på truppen så ser man klart starkare ut än gästerna, ocu i laget har man namn som Borgman, Friberg, Lasch och Eriksson.

Brynäs har gått tungt hittills då man ligger på en elfteplats i tabellen, något som dock inte förvånar även om de har kvalitet nog att kunna ligga lite högre upp.
Nu senast förlorade man mot Växjö med 3-4 trots ett skottövertag på klara 40-16, och man visade upp en bristfällig effektivitet, något man även sett under säsongen då man tillhör ett av lagen som gör minst mål i ligan.

Även defensivt har man stora problem då man släpper in flest mål av samtliga lag i ligan.
Till denna matchen har man två tunga avbräck just defensivt då båda toppbackarna Kinnvall och Sklenicka saknas, vilket påverkar enormt, och här kommer man få det tufft.

Frölunda har vunnit båda matcherna man gjort mot Brynäs under säsongen och här ska man ses med goda chanser att ta en ny seger då man är det bättre laget, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip