Dags för Frölunda att ta sig an Cardiff Devils i CHL. För Frölunda är det oerhört viktigt att vinna denna matchen och det är jag också helt övertygad om att man gör. Det ska vara stor klasskillnad här, Frölunda -2.5 mål till 1.81 tar jag hos bet365 med en flatinsats.

Frölunda ligger för tillfället tvåa i SHL och spelet har stundtals sett oerhört imponerande ut. Innan hemmaförlusten mot Rögle senast så hade Frölunda fem raka matcher där man tagit tre poäng. Dessutom har de flesta av Frölundas segrar varit mycket övertygande både spelmässigt och resultatmässigt. Det är inget snack om att Frölunda ser riktigt fina ut för stunden. Irritationen är på topp hos Frölunda efter att ha fallit mot Rögle senast i seriefinalen och jag tror att man är oerhört sugna på att ta ut ilskan på Cardiff Devils i CHL där man har trivts så oerhört bra genom åren. Frölunda ligger just nu tvåa i sin CHL-grupp där just Cardiff toppar gruppen. Det är oerhört viktigt att vinna matchen ikväll av två anledningar. Dels vill man givetvis vinna gruppen för att få en så lättsam resa som möjligt genom det stundande slutspelet och dels måste man vinna på grund av att Mountfield bara ligger en poäng bakom göteborgarna och säkerligen kommer vinna sin match mot Graz. Jag kan inte se Frölunda göra en dålig match med tanke på hur spelet har sett ut den senaste tiden och dessutom så trivs man som sagt oerhört bra i CHL och tycker om turneringen och går för att vinna den varje år, något som andra klubbar kanske inte gör fullt ut.

Cardiff spelade match både den femte och den sjätte oktober. Match två dagar i rad och bara en vilodag innan matchen mot Frölunda alltså. Spelarna borde vara slitna efter att ha match två dagar i rad och bara en vilodag innan en oerhört tuff match mot Frölunda. Frölunda har haft två vilodagar och har kunnat ladda på hemmaplan under den perioden dessutom. Dessutom är det en bit att resa som också kan påverka en del. Cardiff förlorade mot Mountfield på bortais med 5-2 och då ska vi komma ihåg att Frölunda är ett klart starkare lag än Mountfield.

Jag har väldigt svårt att se Frölunda i den formen som man är i just nu ha några som helst problem att städa av Cardiff på hemmais. Jag tror matchen slutar 5-1 till indianerna om man får chansa med ett resultat.

Match: Frölunda - Cardiff
Spel: Frölunda -2.5
Odds: 1.81
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: 18.00

bet365 livestreamar matchen.

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip