Hallå där ute i stugorna! Nu är jag tillbaka från en underbart härlig resa i Grekland med sol, bad, värme och en och annan drink, eller 1000. Det var helt klart en omväxlande känsla att i fredags legat på en solstol med en drink i handen till igår att sitta på Jämtkraft Arena med en kaffe i handen och bokstavligt talat frysa ihjäl. Fick iallafall se mitt fina Östersund mosa Falkenberg med 6-1 så det var gott. Men trots allt känns det jävligt fint att vara hemma igen och ha 100% fokus på bettingen! Oktober månad började dessutom på bästa tänkbara sätt med 2/2 igår. Linköping klarade +0.5 mot Brynäs då man vann med 1-2 och livespelet på Örebro satt efter deras vändning mot Leksand. Som sagt, vill ni ha tillgång till alla mina spel bör ni följa min twitter @SHLGrinder.

Idag har vi en fin match klockan 16.00, tyckte först inte att det fanns så mycket värde på den matchen men efter att oddset tickat upp på Frölunda så tycker jag mig hittat ett spel med bra värde. Spelet blir Frölunda -1 hos Pinnacle till det fina oddset @2.09, detta spelas med 3/5U.

Frölunda:
Många har pratat om att Frölunda startat SHL så dåligt. Visst man inledde med två förluster, men vad man kanske inte tänker på att det är två oerhört svåra bortamatcher. I år ska man absolut inte skämmas för att förlora borta mot Malmö som känns riktigt vassa i år. Något som jag också var inne på inför säsongen. I ett av mina säsongsspel har jag Malmö att leda SHL efter 10 omgångar till hela 50 gånger pengarna. Det spelet känns inte alls omöjligt nu då Malmö har full pott efter 5 omgångar. Så den matchen har Frölunda inget att skämmas över. I andra omgången åkte man dock på en rejäl smäll mot Brynäs då man förlorade med hela 7-2. Efter det har man höjt sig och tagit två viktiga segrar. Först besegrade man Brynäs hemma med 3-1 i back-to-back mötet och nu senast tog man tre poäng mot HV71 efter ett helt galet självmål av HV71 i slutminuterna. Har ni inte sett det målet så kan ni kika på denna länk: https://www.youtube.com/watch?v=1zcqgCBkG30. Så Frölunda har alltså 6 poäng hittills och då har man spelat tre tuffa bortamatcher, med andra ord har Frölundas start på SHL varit helt okej, jag tycker dock inte man är lika bra som förra året, långt ifrån. Dock inte så konstigt med tanke på att det är ett helt nytt lag.

Djurgården:
Djurgården har dock haft en tuffare säsongsinledning. Det började väldigt fint med en 5-2-seger borta mot Leksand. Men som vi alla vet är Leksand väldigt svaga i år, men att slå Leksand i Tegera är alltid bra. Efter det har dock Djurgården åkt på två tunga nederlag på hemmais. Först torskade även Djurgården mot Malmö med 1-2 men nu senast åkte man på en riktig nit då man förlorade med 0-4 hemma mot Karlskrona och hemmapubliken var långt ifrån nöjda vilket är fullt förståeligt. Djurgården kommer alltså till denna matchen med en svag form och man har även en rätt jobbig frånvarolista. Gustav Possler, Juuso Ikonen, Patrik Lundh och Alexander Fällström missar matchen mot Frölunda idag.

Inbördes möten:
Förra säsongen slutade samtliga möten med hemmasegrar i grundserien. Frölunda och Djurgården stötte på varandra i slutspelet där Frölunda slog ut Djurgården utan några större problem med 4-1 i matcher. I Frölundas tre hemmamatcher vann man samtliga, med andra ord slog man Djurgården 5/5 gånger på hemmais förra säsongen och om man tittar ännu längre tillbaka så har Frölunda vunnit de 12/13 senaste mötena mot Djurgården hemma.

Match: Frölunda-Djurgården
Spel: Frölunda -1 AH (Insatsen tillbaka vid uddamålsseger)
Odds: @2.09
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 16.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg, nu sätter vi tredje raka i oktober!

Ha en fin dag!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip