Det är dags för match i SHL igen och kvällens hetaste match är enligt mig Frölunda - Djurgården. Ett Frölunda som inte alls imponerat i inledningen av SHL mot ett Djurgården som verkligen imponerat och ligger på tredje plats. Min känsla idag är att vi kan bjudas på en hel del mål och jag kommer spela över 5.5 till hela 3.10 hos Nordicbet , vill man vara på den mer säkra sidan kan man absolut spela över 4.5 mål, anledningen till att jag spelar lite högre linor denna säsong är att jag tror det gynnar sig i längden, därav tar jag en tuffare lina till ett betydligt högre odds. Gör som ni själva vill om ni ryggar, min rekommendation är dock att spela över 5.5 mål.

Frölunda måste verkligen steppa upp i SHL och det skulle passa bra att göra det idag. Man har lite av en katastrofplacering i serien. Det är dock väldigt många matcher kvar och jag är rätt säker på att man löser det här rätt fint när vi summerar seriespelet närmare våren. Frölunda har varit riktigt målrika hittills denna säsong. Hittills har man spelat 16 matcher och målsnittet i matcherna har legat på 5.69 mål per match vilket är ett riktigt högt snitt. Detta kan möjligen hänga ihop en del med att Frölunda har varit rätt vassa i powerplay samtidigt som man har varit svaga i boxplay.

Djurgården har varit solida i år med rätt tighta matcher dock har dem ett högt skottsnitt i sina matcher så puckar kommer förr eller senare börja rulla in åt båda håll. Storstadsmöte mellan Göteborg och Stockholm brukar överlag bli rätt heta historier med en hel del utvisningar. Vi får hoppas på det även ikväll.

Jag tycker att överlinan är lite för snäll och satsar mina pengar på över 5.5 mål i matchen till 3.10.

Match: Frölunda - Djurgården
Spel: Över 5.5 mål
Insats: Flat
Odds: 3.10
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip