Speltips: Frölunda - Färjestad

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2018-01-18 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.00
Tips: 1
Frölunda mot Färjestad, ett klassiskt oerhört klassiskt möte och det vankas publikfest i Scandinavium. Jag tycker att hemmalaget för dagen känns starkare än Färjestad och kommer spela Frölunda att vinna under ordinarie tid till 2.00 hos Coolbet med en flatinsats.

Frölunda är inne i en rätt fin form, ingen megaform, men en stabil form som hållit i sig under en lång period, sedan den 18 november så har Frölunda 13 vinster på sina 18 spelade matcher vilket är en mycket bra form sett över lång tid. Kollar vi på dem sju senaste matcherna så har laget från Göteborg fem vinster på sina sju senaste. Efter en trevande start på säsongen så har dessutom tabelläget med alla dessa fina resultat ljusnat en hel del för Frölunda, man ligger inför kvällens matcher fyra i serien, två poäng bakom just Färjestad och Djurgården. Vid seger idag går man alltså om Färjestad och kan även gå förbi Djurgården om resultaten går Frölundas väg.

Färjestad har varit inne i en djup svacka, december var en mardrömsmånad för laget från Karlstad. Sju raka förluster blev det innan det lossnade mot Rögle hemma den fjärde januari. Många säger dock att "Nu har Färjestad verkligen kommit ur sin svacka!!!" men ärligt talat så vet jag inte riktigt hur mycket man kan säga från de senaste resultaten, man har visserligen tagit 4/5 segrar den senaste tiden. Men lagen man slagit är Rögle hemma, HV71 borta efter förlängning samt två hemmakrossar mot Karlskrona. Som vi vet är Karlskrona seriens sämsta lag, Rögle är inte speciellt starka och en övertidsvinst mot HV71 är visserligen bra men inte så mycket mer än så. Senast Färjestad tog tre poäng mot ett lag som är top-10 i serien är SJUTTON matcher sedan, med andra ord den 21 november när man lyckades bortaslå Växjö. Jag är mycket tveksam till Färjestads form.

Färjestad har visserligen tagit mycket poäng på bortais denna säsongen men kollar man på ren statistik (bortsett från målen) så ser det inte speciellt bra ut för Färjestad på bortais. Man ligger på den nedre halvan, nu ljuger denna statistiken lite, men den säger ändå en hel del. Frölunda däremot är top-4 bäst på hemmais, både enligt stats och poängskörd, Frölunda är ett bättre och mer stabilt lag än Färjestad om ni frågar mig. Jag tycker Frölunda ska vinna denna hemmamatchen!

Match: Frölunda - Färjestad
Spel: Frölunda
Odds: 2.00
Insats: Flat
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder
  Frölunda - Färjestad
Spela på Speltips Frölunda - Färjestad
SHL-Grinder - 18 Januari 2018 - 11:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:00  Santillan - Muller
Tennis - Franska Öppna - Muller
2.10
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.74
19:00  J Södra - Degerfors
Fotboll - Superettan - 1
2.20
19:00  Frej - Brage
Fotboll - Superettan - 2 asian 0
1.825
19:00  Häcken - AIK
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.20
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
21:37  Lopp 9: Cassiopeia
Trav - Åby - Plats
2.55
01:05  L V Phantoms - T Marlies
Ishockey - AHL - 2 Moneyline
1.87
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar