Dags för andra matchen i dubbelmötet i CHL mellan Frölunda och Färjestad. I den första åttondelen så vann Färjestad med hela 6-3 på sin hemmais. Nu ska alltså Frölunda försöka vända detta och det blir såklart inte lätt, men det är verkligen inte omöjligt. Jag tror vi får se en målrik match här. Över 5.5 mål spelas till 1.84 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Frölundas form är riktigt usel. Efter att ha haft SHLs överlägset bästa form så ligger man nu istället i bottenträsket med endast en seger i de fem senaste matcherna, det är givetvis en makalöst dålig form för ett så bra lag som Frölunda. Men i matcher av den här kalibern brukar Frölunda vara oerhört starka. Man möter en jätterival sedan långt tillbaka, det är finalspel och man har en enorm revanschlusta efter den svaga insatsen senast. Det ska dock sägas att Frölunda låg under med 5-0 innan man sedan hämtade upp det till ett resultat som går att vända.

Färjestads form är klart bättre. I sina sju senaste matcher har man fem vinster och man trummar på bra. Detta blir en match där Färjestad kan spela på resultatet, men det tror jag inte man kommer göra från början. Går man in med en inställning att man ska spela en defensiv hockey och sedan gör Frölunda 2-0 efter första perioden så är det oerhört svårt att komma tillbaka. Jag tror Färjestad kommer åka ut och spela exakt som man brukar göra i de två första perioderna, för jag tror denna match kommer leva väldigt länge. Detta kommer göra att Frölunda som måste gå på väldigt offensivt kommer släppa till luckor bakåt och det vet vi att Färjestad är oerhört bra på att utnyttja.

Överspelet känns mycket fint här.

Match: Frölunda - Färjestad
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 1.84
Insats: Flat
Bolag: LeoVegas , Unibet , 888sport
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip