Torsdagskvällen bjuder på fint möte i SHL då Frölunda tar emot Färjestad, och här har jag hittat ett spel i matchen.

Frölunda har öppnat serien med fem segrar på sju matcher, något som resulterat i 14 inspelade poäng.
I den senaste SHL-matchen slog man Timrå med 3-2 på hemmais, och ser man överlag så har man vunnit flera täta matcher.
Man spelar även CHL-hockey där man så sent som i tisdags mötte finska Helsinki på bortaplan där man vann med 2-3, något som kan sitta i benen.

Som lag håller man en bra nivå med spelare som Spacek, Lasch och Carlsson för att nämna några, så det är inte konstigt att man fått en bra start på säsongen, men nu ställs man mot tufft motstånd, och jag tycker man blir lite väl klara favoriter här.

Färjestad har bara hunnit med att spela fem matcher hittills, och det har slutat med tre segrar och två förluster.
Man öppnade säsongen med tre raka segrar men nu på slutet har det blivit förluster mot Skellefteå med 4-0 samt Leksand med 3-4, så revanschlustan bör vara stor.

Till skillnad mot hemmalaget så spelar man inte i CHL vilket gör att man fått en längre vila samt att man kan lägga fullt fokus på SHL, och det är saker jag ser som klart positiva.
Kikar man på truppen så håller den en riktigt hög nivå då man har spelare som Nygård, Ejdsell, Nilsson, Viksten, Lindqvist och Wikstrand att nämna några, och trots att den sistnämnda är tveksam till matchen så blir man alldeles för underskattade här.

Frölunda kliver in som favoriter i matchen, men man spelade match i Finland i tisdags och då man möter ett starkt Färjestad som trots allt bara förlorat en match på ordinarie tid så tror jag att man kan få en del bekymmer, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip