Speltips: Frölunda - HV71

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-10-12 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.05
Tips: 1
Frölunda vs HV71, ett klassiskt möte där jag tror Göteborgarna drar det längsta strået. Jag spelar Frölunda till 2.05 hos Williamhill med en flatinsats.

Frölunda har kanske inte riktigt fått igång det spelet man har velat hittills denna säsong. Trots det har man vunnit alla sina hemmamatcher i SHL samt CHL. Det är på bortaisen som det har gått betydligt sämre, men idag spelar man återigen hemma. Frölundas senaste seger kom mot Luleå, en mycket viktig seger där Roselli Olsen avgjorde med ett mycket sent mål och Scandinavium fick jubla. Den segern känns som den kom alldeles lägligt för Frölunda som innan det hade förlorat mot Luleå på bortais med 3-2 efter att Luleå gjort en mycket bra match! Idag möter man som sagt HV71 på hemmais och det är en liten extra krydda inför denna match, Robin Figren kommer tillbaka till Scandinavium men nu inte längre mot Frölundatröjan på utan ställs istället mot sitt gamla lag. Garanterat en detalj som gör att Frölunda är extra sugna på att vinna denna match. Frölunda har som sagt varit mycket starka hittills denna säsong på hemmaisen. Det var bara i första matchen hemma mot Mora som spelet kanske inte var det bästa, men efter det har det sett stabilt ut. Kross mot Karlskrona och en dödsskön trepoängare senast mot Luleå gör att man såhär tidigt på säsongen redan känner att när man spelar i Göteborg då förlorar man inte. Frölundas powerplay och boxplay hur fungerat rätt bra i inledningen av säsongen och man har vunnit sin grupp enkelt i CHL.

HV71 kommer till denna match med svag form. Man kommer till denna matchen med tre raka förluster. Två förluster i SHL mot Mora med 5-3 och Skellefteå med 6-2. Två tunga bortaförluster. Och så sent som i tisdags åkte man på bortaförlust mot Trinec med 3-0 och det blev även uttåget ur CHL. En insats som HV71 måste vara mycket besvikna för, att åka ut redan i gruppspelet var nog inget som HV71 hade räknat med. Det har inte alls stämt för HV71 den senaste tiden, speciellt inte på bortais där man har visat sig mycket svaga. HV71 har haft ett tufft spelschema den senaste tiden och nyligen varit på resa i CHL. Möjligen är laget också lite slitna efter allt resande och med den formen som laget är i just nu så lär det inte vara så gott självförtroende i laget. Försvaret och anfallsspelet har inte stämt och om det inte gör det heller ikväll mot Frölunda så blir det en mycket tuff kväll.

Match: Frölunda - HV71
Spel: Frölunda
Odds: 2.05
Insats: Flat
Bolag: Williamhill
Spelstopp: 19.00

Lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Frölunda - HV71
Spela på Speltips Frölunda - HV71
SHL-Grinder - 12 Oktober 2017 - 14:47
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:00  Vegas - San Jose
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Under 5,5 mål
1.60
15:30  Nadal - Klizan
Tennis - ATP Barcelona - Över 19,5
3.05
19:00  AIK - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - AIK HT/FT
2.06
19:00  GAIS - Gefle
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -0,5
1.69
20:45  Fulham - Sunderland
Fotboll - Championship - 1 & håller nollan
2.20
16:30  Vinnare Ekstraliga Polen
Fotboll - Ekstraliga - Wlokniarz Czestochowa
11.00

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar