Speltips: Frölunda - Linköping

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-03-23 17:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1,87
Tips: Över 4,5 mål
Tjena. Dags för kvartsfinal hockey igen och jag blickar ner mot Göteborg och mötet mellan Frölunda - Linköping.

Ställningen är 2-2 i matchserien efter att Frölunda tagit tillbaka hemmaplansfördelen efter att ha vunnit den senaste matchen i Linköping med 3-2.
En match där Linköping satte 1-0 redan efter 29 sekunder. Men Frölunda kom tillbaka och vände på steken till 2-1 innan den första perioden var slut. Den andra perioden var mer Linköping's men Frölunda var laget som gjorde målet. Med ett sent 3-1 mål innan pausvilan så fick Frölunda ett psykologiskt övertag.
Den tredje perioden väntades av en anstormning från Linköping. Men ett starkt Frölunda höll undan utan större besvär trots en 2-3 reducering från hemmalaget. Men det blev nära i slutsekunderna då en lös puck skapade oreda i Frölunda försvaret och vi hade tre utespelare plus en målvakt i egen målgård men ingen puck in i kassen utan 3-2 stod sig och Frölunda knep tillbaka en bortaseger genast.
Vi kan snabbt summerat att lagens fyra möten hittills under den här kvartsfinalserien har innehållit högt tempo, massvis med målchanser och två lag som inte vill spela försvarsspel.
Noterbart är att Linköping återfår K. McDonell men kommer sakna tunga pjäsen J. Junland.
Att det står 2-2 i matchserien är tämligen rättvist och dagens match blir otroligt intressant och de fyra matcherna har slutat med följande resultat:
21.03.14 SHL Linköping Frölunda 2 : 3
19.03.14 SHL Frölunda Linköping 1 : 3
17.03.14 SHL Linköping Frölunda 2 : 1
(1 : 1)
15.03.14 SHL Frölunda Linköping 3 : 2

Historia:
Lagen möttes fem gånger under grundserien. Tre möten i Linköping och två i Göteborg.
Det resulterade i två hemmasegrar och tre bortasegrar för lagen och Frölunda vann tre möten och Linköping två.
Noterbart är att samtliga matcher i grundserien slutade med över 4,5 mål.

Kommentar:
Detta är en matchserie där hemmaplansfördelen inte kommer bli den avgörande faktorn för i eventuellt den sjunde och direkt avgörande matchen då båda lagen har visat att dom kan vinna fast dom är bortalag. Vilket även visades under grundserien.
Matcherna hittills har varit riktigt fartfyllda med massvis av målchanser och bra spel av båda lagen. Även målvakterna har haft god kvalité trots att det varit lite rotation på den fronten i båda lagen.
Nu tror jag på en matchbild som varit liknande de fyra andra. Matchen kommer gå igång med högt tempo där hemmalaget Frölunda kommer försöka spela som laget gjorde i den första kvartsfinalen där Frölunda ägde stora delar under matchen. Samtidigt som Linköping har stora offensiva kvalitéer så kommer inte Linköping spela försvarsinriktat. Det kommer inte hålla för Linköping i den här matchserien utan som ordspråket lyder, "anfall är bästa försvar".
Två lag som kommer gå ut för att få en matchboll inför den sjätte och kanske avgörande matchen på tisdag gör att jag tror att vi kommer få se en del mål i dagens batalj. Serien har innehållit två matcher som har slutat över 4,5 mål och samtliga matcher i grundserien har slutat över 4,5 mål.
Jag tror att vi får se en del mål i denna match. Det är svårt att tro med lagens tidigare fart och fläkt samt målchanser att detta ska bli en målsnål historia.
Med Frölunda's fina offensiv och press mot Linköping's fina offensiv gör att jag väljer att spela över 4,5 mål till 1,87 på Unibet.
  Frölunda - Linköping
Spela på Speltips Frölunda - Linköping
Haze91 - 23 Mars 2014 - 13:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Örgryte - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.23
20:00  Vidi - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - U 0,5 mål 1:a h
2.60
20:12  Zeus Bi - Waffle Cone
Trav - Solvalla - H2H 1
1.85
20:30  Ajax - Standard Liege
Fotboll - CL-kval - 1/1 ht/ft
2.04
21:00  Fucsovics - Hurkacz
Tennis - ATP Cincinnati - Fucsovics
1.71
18:00  Klahn - Carreno-Busta
Tennis - ATP Cincinnati - Carreno-Busta
1.63
18:00  Karlstad BK - Gefle
Fotboll - Svenska cupen - 2
1.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar