Äntligen är SHL tillbaka och dessutom med full omgång omgående. Mitt första spel till denna omgången blir Frölunda hemma mot Linköping, spelet blir Frölunda att vinna under ordinarie tid som i skrivande stund erbjuds till 1.75 gånger pengarna. Det är alla dagar i veckan värt en flat anser jag.

Frölunda kommer till denna matchen med en otroligt skön känsla i kroppen efter att ännu en gång vunnit Champions Hockey League genom seger i finalen med 3-1 mot Mountfield. Vi säger att stort grattis till Frölunda som är det mest framgångsrika laget genom alla tider i CHL! Dessutom var formen i SHL mycket bra innan uppehållet kom. Frölunda har tagit fyra trepoängare i sina fem senaste matcher och det har gjort att man klättrat upp på en fin tredjeplats i SHL. Hemmaformen har varit mycket fin med tre seger i de tre senaste matcherna. Nu möter man ett Linköping som är mycket svaga denna säsong och jag tror Frölunda inte kommer ha några speciellt stora problem att spela hem en seger här under ordinarie tid.

Linköping ligger på tolfte plats i SHL och har en bra bit upp för att nå en play-in-plats. Jag tror inte man kommer klara det, men man ligger åtminstone en bra bit ovanför det negativa sträcket nu och kan andas ut en aning. Linköping hade innan uppehållet 10 raka förluster, men lyckades vända den extremt negativa trenden och vinna tre av fyra matcher innan uppehållet kom. Jag tror att trots formen var bra innan uppehållet att Linköping kommer få det oerhört svårt mot nyblivna CHL-mästaren Frölunda. Linköping är seriens näst sämsta lag när det kommer till bortais, samtidigt som Frölunda är otroligt hemmastarka. Detta blir en övermäktig uppgift för Linköping.
LHC saknar Andrew Gordon, Mattias Bäckman och Anton Björkman är fortsatt på skadelistan samtidigt som Dan Pettersson är sjuk.

Match: Frölunda - Linköping
Spel: Frölunda
Odds: 1.75
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip