Frölunda mot Luleå möter varandra 15.15 under lördagen och herregud vilken fin match detta känns att kunna bli på förhand! Ett Frölunda som trummar på i vanlig ordning och ligger tvåa i tabellen. Luleå ligger en hel del placeringar, men endast tre poäng bakom. Jag tycker dock att Frölunda får stå för lite väl mycket favoritskap här och kommer spela Luleå moneyline till 2.50 hos bet365 med en flatinsats.

Frölunda har varit riktigt riktigt vassa den senaste tiden. Frölundas sju senaste matcher i SHL har gett totalt 18 poäng, en oerhört stark poängskörd. Enda förlusten kom mot serieledaren Rögle för två omgångar sedan. Jag tycker trots Frölundas form att man är lite väl stora favoriter här.

Luleå var inne i en lite sämre period nyligen, men studsade tillbaka omgående genom en seger i CHL samt en slakt hemma mot Brynäs hemma i den senaste omgången där man vann med övertygande 4-0. Det var precis vad Luleå behövde. Jag är helt övertygad om att Luleå kommer ge Frölunda en rejäl match i Scandinavium och därav känns oddset 2.50 lite väl högt på Moneyline.

En liten genomgång till er "bettare" som inte hållit på så länge. Om man spelar en underdog som jag gör nu så är det ALLTID smartast att välja moneyline istället för Draw No Bet. Anledningen till det är ganska simpel. Vi säger att matchen slutar 2-2. Då har ju vi lagt ett bra spel eftersom vi läst av att matchen kommer vara jämn. Sitter vi då på draw no bet så kommer vi ju få tillbaka pengarna. Men sitter vi på moneyline så kommer vi ungefär ha 50% chans att sätta spelet i förlängningen, då är det supervärde att sitta på ett spel till 2.50. Därför ska ni alltid spela på moneyline istället för draw no bet om ni spelar på underdogs som står 2.10 eller högre odds, då kommer vi alltid sitta på ett värdespel i förlängningen. Tvärt om ifall man spelar en favorit. Vi säger att vi skulle spela Frölunda här till 1.55. Oddset 1.55 är verkligen inget odds man vill sitta på i en förlängning där det är 50/50 vilka som vinner, så spelar man Frölunda ska man helt klart då istället välja draw no bet. Ett litet bettingtips som kommer öka dina vinster på lång sikt.

Match: Frölunda - Luleå
Spel: Luleå MONEYLINE
Odds: 2.50
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip