Det har blivit dags för match två mellan Frölunda och Luleå i denna semifinalserie, och då hemmalaget vann det senaste mötet så sitter de i förarsätet.

Frölunda har tagit sig till denna semifinalserie genom att slå ut Växjö med 4-0 i matcher i kvartsfinalen, men det ska då tilläggas att tre av matcherna gick till förlängning, så det var tuffa kamper.
Man klev in i denna matchserien mot Luleå på bortaplan och det är en ritkigt tuff match man ställdes inför. Det var dock ett riktigt påkopplat Frölunda som vann med klara 3-6, och offensivt imponerade man stort då Luleå är ett av ligans bästa lag defensivt.

Efter segern senast är det nu dags för hemmamatch och där har man varit klart bättre än på resande fot då man tog 52 av sina 87 poäng på hemmaplan. I truppen har man bland annat spelare som Lasch, Spacek, Lenc och Borgman som håller en hög nivå och efter segern senast bör självförtroendet vara på topp, och här ska man kunna ta en ny seger, speciellt då gästerna har ett tungt avbräck.

Luleå tog sig till semifinalen genom att slå ut Örebro med 4-1 i matcher, och över de matcherna var det aldrig något snack då man visade upp ett urstarkt defensivt spel.
I första matchen här var man dock inte alls på samma nivå bakåt då man hade det riktigt jobbigt med Frölundas offensiv, och det blev hela sex insläppta mål.
Nu väntar en bortamatch och just bortais har inte varit något problem under säsongen då man var grundseriens bästa bortalag, men efter insatsen senast så är jag tveksam till att det räcker till seger här.

Truppen håller en hög nivå då man har namn som Lepistö, Honka, Omark och Andreasson i laget, och den sistnämnda har gjort succé då han ligger trea i poängligan i slutspelet där han bara Omark och Abols före sig.
Han är dock avstängd två matcher efter en tackling på Ryan Lasch i den senaste matchen, och där tappar man rejält med kvalitet i offensiven då han tillsammans med Omark varit glödheta, något som kan visa sig i denna matchen.

Frölunda stod för en bra insats senast och nu när man har hemmaplan samtidigt som gästande Luleå har ett blytungt avbräck i Andreasson så ska man ses med goda chanser att ta en ny seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip