Den intressanta matchserien mellan Frölunda och Luleå rullar vidare, och här är det dags för match i Göteborg då Frölunda står som värdar.

Frölunda kopplade grepp om matchserien omgående när man vann den första matchen med 3-6, och spelarmässigt lyckades man ställa till stora problem för Luleås fina defensiv.
Nu har det dock blivit två raka nederlag med 4-2 vilket gjort att man nu är i underläge i matchserien.
Trots förlusten senast stod man dock för en bra insats, men man hade svårt att överlista en bra spelande Lassinatti i Luleås kasse.

Nu väntar hemmamatch igen men senast man stod som värdar blev det förlust, och även om det finns bra kvalitet i truppen så möter man ett skickligt bortalag med bra självförtroende.

Luleå har vänt på matchserien och nu sitter man i förarsätet igen efter segern senast där Omark visade vägen med två mål i matchen samtidigt som Lassinatti visade upp ett bra målvaktsspel.
Nu väntar bortaplan men där har man visat upp ett bra spel under säsongen då man tog flest poäng under grundserien, så jag ser det inte som något större minus här.

På plussidan så är Pontus Andreasson tillbaka efter sin avstängning och det höjer offensiven rejält, men man har visat att man är farliga framåt även utan honom.
Lagets stryka ligger dock i defensiven samt målvaktsspelet, något man visat i de två senaste matcherna, och med två raka segrar i ryggen kan man absolut visa sig starkast även här.

Frölunda har tappat greppet om matchserien efter två raka nederlag och trots att man får spela på hemmais här så tror jag att man får det svårt då gästerna är riktigt bra även på bortais, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip