Speltips: Frölunda - Örebro

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-11-18 15:15
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.30
Tips: 1 hcp -1.5
Nu är det dags för Frölunda att steppa upp och jag tror man gör det. Jag kommer därför spela Frölunda med handicap -1.5 hemma mot Örebro till 2.30 hos William Hill med en flatinsats.

Frölunda har SEX förluster på sina sju senaste matcher i SHL vilket är sinnessjukt med tanke på hur pass bra lag man har. Nu är det verkligen dags att steppa upp när det vankas lördagsmatch i Scandinavium hemma mot Örebro. Pressen är enorm på Frölunda just nu men jag antar att förra matchen gav laget mer energi trots förlust. Man vände ett 3-0-underläge uppe i norr mot Luleå de sista 21 minuterna med bland annat ett drömmål av talangen Rasmus Dahlin. Väldigt stark vändning mot ett tungt Luleå som är svåra att göra mål på. Avslutningen på matchen var inte bara bra målmässigt utan man spelade även otroligt bra och vann exempelvis skotten i tredje perioden med 11-3.

På hemmais har det väl inte gått så bra som Frölunda velat, sex vinster har det blivit på tio försök, men kollar man på statistik i matcherna så ser det ändå ganska bra ut, man har varit ett av de bättre lagen i SHL på just hemmais men absolut inte fått med sig resultaten.

Frölunda har haft det jobbigt i truppen den senaste tiden med mycket spelare på frånvarolistan. Men till matchen mot Örebro ser det klart bättre ut, Victor Olofsson är tillbaka från sin skada och DESSUTOM kommer Mike Weber och Joel Mustonen vara med i dagens match mot Örebro, ska bli otroligt intressant att se dessa två spelare i Frölunda. Jag tror att Frölunda höjer sig flera snäpp i morgon och gör en riktigt bra match, det behövs verkligen, för tabellen, för laget och för publiken. Upp till bevis Frölunda!

Örebro kommer från två fina hemmasegrar mot Skellefteå och nu senast Rögle, så energin finns givetvis i Örebro som säkerligen är sugna på att slå Frölunda i Scandinavium, men jag tror dem kommer få det tufft. Örebro har överlag haft det tufft på bortais hittills denna säsong med nio inspelade poäng på lika många matcher.

Örebro ligger just nu på en nionde plats i SHL och det är väl ungefär vart man hör hemma, bättre än så är man inte. Det är helt och hållet Frölunda som bestämmer vilket lag som ska vinna denna match, kommer Frölunda upp i den nivån man bör ha så kommer man vinna denna match och troligen komfortabelt. Örebro ser lite trubbiga ut och spelar rätt defensivt, man har dock lyckats bra med det, man har släppt in väldigt lite lag för att vara ett lag så pass långt ner i tabellen, Örebros förstemålvakt Eero Kilpeläinen har spelat oerhört bra hela säsongen. Jag tror Örebro kommer få det riktigt tufft när man spelar så defensivt mot ett hungrigt Frölunda.

Match: Frölunda - Örebro
Spel: Frölunda hcp -1.5
Odds: 2.30
Insats: Flat
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder
  Frölunda - Örebro
Spela på Speltips Frölunda - Örebro
SHL-Grinder - 18 November 2017 - 05:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:45  Rosenborg - Valur
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.83
21:44  Volnik Du Kras - Villiam
Trav - Eskilstuna - H2H 1
1.95
17:00  Dinamo Minsk - Derry City
Fotboll - Europa League-kval - 1 asian hcp -1.5
1.70

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar