Fantastiska Frölunda mot fantastiska Örebro, det här kommer att bli en fantastisk match. Örebro leder SHL och Frölunda ligger på tredje plats och skulle i och med en trepoängare mot Örebro gå förbi den just nu största konkurrenten. Jag tycker att Frölunda är tillräckligt bra för att vinna denna matchen och att det är värde till 1.81 gånger pengarna. Spelet tas med en flatinsats och hittas hos Nordicbet .

Frölunda hade åtta raka segrar när det återstod två omgångar innan uppehållet i SHL. Då kom det två förluster för Frölundas del. Först blev det förlust borta mot Malmö och det följdes upp med en förlust borta mot Brynäs. Uppehållet kom alltså precis lägligt för Frölunda som inte hade förlorat två matcher på raken sen de två första omgångarna av SHL. I tisdags var Frölundas uppehåll över när det vankades SHL-åttondel där man ställdes mot Färjestad på bortais, och även där blev det förlust med 6-3. Frölunda har alltså förlorat tre raka bortamatcher och nu är det äntligen dags för Göteborgarna att spela på hemmais, jag är rätt säker på att vändningen kommer här för Frölunda. Frölunda har varit makalöst starka på hemmais denna säsongen och jag tror dem kommer vara som mest taggad inför denna matchen på kanske hela säsongen. Det står nämligen så oerhört mycket på spel, förlust här och Frölunda hamnar efter Örebro i toppstriden och dessutom så förlängs Frölundas förlustsvit till fyra raka matcher och då känns det tungt. Dessutom är det första hemmamatchen sedan den 26e oktober! Det var verkligen längesen Frölunda fick spela hemma, men nu är det dags!

Örebro är helt vilda just nu, verkligen HELT VILDA. Nio trepoängare i sina tio senaste matcher har det blivit. Något som givetvis är helt absurt med tanke på vad man trodde om Örebro inför denna säsongen. Örebro är serieledare och man tror knappt det är sant efter 16 spelade omgångar. Dock tror jag verkligen inte att Örebro kommer hålla hela säsongen, det vara fullkomligt sensationellt. Örebro har nu inte spelat sedan den andra november samtidigt som Frölunda spelade så sent som i tisdags. Jag tror det blir en klar fördel för Frölunda att ha en match i benen samtidigt som Örebro är helt ur matchform. Spelet på Frölunda känns bra.

Match: Frölunda - Örebro
Spel: Frölunda
Odds: 1.81
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip