Dags för match mellan den absoluta toppen och den absoluta botten och jag tror verkligen att det kommer synas i denna match. Jag kommer spela på toppen, Frölunda -2.5 blir spelet. Så som Frölunda och Oskarshamn sett ut den senaste tiden så kan jag inte se annat än en slakt. Spelet hittas hos Betsafe eller Nordicbet och tas med en flatinsats.

Frölunda går fortsatt riktigt bra i SHL och nu har man riktigt bra chans att överta toppen av SHL. Seger mot Oskarshamn och man kommer troligen leda SHL, beror lite på hur det går i Luleå-Örebro. Denna chansen tror jag verkligen man kommer vara sugna att ta vara på. Frölunda har just nu tre raka segrar, först i CHL med 8-2 mot Färjestad, sedan 7-1 i SHL mot Leksand och nu senast 4-1 borta mot Linköping. De tre senaste matcherna har man alltså gjort 19 mål och släppt in 4. Helt makalöst imponerande senaste tre matcher. Skruvar Frölunda upp tempot ska man verkligen bara städa av Oskarshamn. Eftersom Frölunda har så bra möjlighet att gå upp i serieledning så tror jag verkligen inte att man kommer gå på halvfart här.

Oskarshamn går det lite tyngre för. Fyra förluster i sina fem senaste matcher. Senast stod man dock för en riktig knall när man slog Färjestad på hemmais. Men jag tror inte det är något som man ska ta på allt för mycket allvar, jag ser det mer som ett livryck från en fisk som livet håller på att rinna ur. Med den märkliga meningen menar jag att Oskarshamn redan är körda i SHL denna säsong. Jag har så overkligt svårt att se hur dem skulle kunna hålla sig ovanför sträcket när vi summerar denna säsong. Borta mot seriens bästa lag som är oerhört hungriga just nu ska man inte kunna utmana om ni frågar mig. Spelet på Frölunda känns bra.

Match: Frölunda - Oskarshamn
Spel: Frölunda -2.5
Odds: 1.95
Insats: Flat
Bolag: Betsafe , Nordicbet
Spelstopp: Torsdag 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip