Jag är ledsen mitt kära Rögle. Detta är nog första gången jag går emot Rögle denna säsong. Men jag gör det av en ganska klar anledning som jag kommer in på senare i reken. Spelet blir istället på Frölunda att vinna under ordinarie tid till 1.84, spelet hittas hos Unibet , LeoVegas eller 888sport och spelas med en flatinsats.

Vilken jävla match vi har framför oss! Ettan mot tvåan i SHL, tvåan Frölunda tar sig en ettan Rögle på hemmais. Jag tror detta kommer bli en helt underbar match att titta på. Frölunda får dock gå som klarar favoriter här. Efter en trög inledning på säsongen med två raka förluster så har man VERKLIGEN trampat igång. FEM raka trepoängare att Frölunda inkasserat den senaste tiden. Rögle har inte varit så mycket sämre dem, Rögle har fyra raka segrar och har alltså vunnit 6/7 matcher denna säsong. Otroligt imponerande. Men nu kommer vi till det som jag tror kan bli lite avgörande under lördagen...

Dels har vi ju hemmaisfördelen för Frölunda, vi vet hur extremt starka Frölunda är hemma i Scandinavium. Frölunda inledde som sagt med en förlust hemma, men efter det har dem verkligen spelat propagandahockey på hemmais. 4-0 mot Linköping och 5-2 mot Färjestad. Nu kommer alltså Rögle på besök och jag tror att Frölunda inkasserar sin tredje raka hemmaseger och tar över serieledningen, det mesta talar verkligen för det. Sen tycker jag att Frölunda har haft lite tyngre tuffare spelschema än Rögle. Frölunda hemma mot Rögle, med den fruktansvärda formen Frölunda har så tror jag att dem kommer att ta detta under ordinarie tid.

Match: Frölunda - Rögle
Spel: Frölunda
Odds: 1.84
Insats: Flat
Bolag: Unibet , LeoVegas , 888sport
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip