Dags för match mellan Frölunda och Skellefteå. Jag tror att hemmalaget Frölunda kommer att skärpa sig rejält nu när vi börjar närma oss slutspel. Frölunda är just nu i en kris samtidigt som Skellefteå spelar sin överlägset bästa hockey under säsongen. Det kanske ser väldigt dumt ut att spela hemmalaget här, men jag kommer göra det. Frölunda spelas till 2.12 hos Unibet , 888sport , Casumo eller LeoVegas med en flatinsats.

Frölunda är som sagt inne i en kris. Laget har dundrat neråt i tabellen och nu ligger man på en oerhört svag sjundeplats i serien. Jag tror dessutom att Frölunda efter sin senaste förlust borta mot Luleå kommer vara oerhört taggade att återigen vinna. Dessutom sa Bulan att Frölunda är ett bottenlag och det gjorde verkligen hela Frölunda oerhört irriterade, inte minst Roger Rönnberg som gick till attack mot Bulan. Jag tror att Frölunda inför denna matchen kommer vara oerhört laddade att vända denna negativa trend. Det är också precis i såna här lägen som ett storlag som Frölunda brukar resa sig. Allt ser just nu väldigt dåligt ut för Frölunda, men nu börjar slutspelet närma sig och jag tror verkligen ALLA kommer göra det som krävs i denna matchen och om man gör det så slår man Skellefteå hemma.

Skellefteå är sinnessjukt bra just nu. Man har till skillnad mot Frölunda gått som en raket rakt uppåt i tabellen. Skellefteå ligger just nu på andra plats i tabellen, det är givetvis oerhört imponerande. Skellefteå har nu vunnit 10 raka matcher och är SHLs överlägset hetaste lag. Skellefteå brukar dock ha oerhört svårt för att möta just Frölunda. Lagen har mötts tre gånger denna säsongen, Frölunda inledde med att vinna 6-1 borta mot Skellefteå och matchen efter det så vann man med 5-1 på hemmais. Tredje matchen vann Skellefteå hemma, men det är tydligt att Frölunda har oerhört lätt för just Skellefteå. Ett spel på hemmalaget lockat här trots lagens form.

Match: Frölunda - Skellefteå
Spel: Frölunda
Odds: 2.12
Insats: Flat
Bolag: Unibet , 888sport , Casumo , LeoVegas
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip