Det är dags för match mellan två av giganterna av svensk ishockey under de senaste årtiondet, nämligen Frölunda mot Skellefteå. Jag tycker att hemmalaget varit oerhört bra denna säsongen och jag kommer såldes placera mina pengar på att Frölunda vinner matchen under ordinarie tid till 2.10 gånger pengarna hos Nordicbet eller Betsafe . Spelet tas i vanlig ordning med en flatinsats.

Frölunda har som sagt verkligen imponerat på mig. Skulle man vinna mot Skellefteå efter ordinarie tid som mitt spel är så skulle man gå upp i serieledning och det skulle man helt klart vara värda. Kollar man på statistiken i Frölunda fem inledande matcher så ser man att Frölunda varit oerhört bra. Man har flest skott i skottsektorn av alla lag i SHL vilket tyder på att man kommer till avslut i farliga lägen. Man har dessutom varit dominerande när det kommer till skott i alla sina matcher, man har alltså vunnit skotten relativt klart i alla sina fem inledande matcher. Frölunda känns oerhört starka den här säsongen och har som sagt inlett SHL mycket bra. Ett gott självförtroende har man givetvis också med sig inför denna match och jag tycker 2.10 gånger pengarna är ett mycket fint odds på hemmalaget. Niklas Rubin i Frölundas mål har dessutom varit helt fantastisk och en målvakt med fantastiskt självförtroende är oerhört svårt att göra mål på.

Skellefteå har fått en rätt fint start i SHL denna säsongen med elva inspelade poäng i de sex inledande omgångarna. Jag tror dock att man har fått fler poäng än vad man förtjänat so far. Skellefteå har inte skjutit jättemycket denna säsong hittills, men när man väl har skjutit så har man väldigt ofta varit inne i skottsektorn. Om detta beror på att Skellefteå är riktigt bra på att komma till farliga lägen eller om defensiven har varit bristande hos deras motståndare låter vi vara osagt till en lite längre bit in på säsongen när serien har satt sig lite mer. Frölundas defensiv har hittills varit mycket stark och jag tror inte att Skellefteå kommer att komma till lika mycket lägen som man gjort i sina inledande matcher.

Jag tycker inte att Frölunda ska stå över 2.00 gånger pengarna och spelar därför Frölunda att vinna matchen till 2.10 gånger pengarna hos Nordicbet eller Betsafe . JOBBA INDIANERNA! // Glenn ;)

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip