Det andra och avgörande mötet i CHL mellan Frölunda och Skellefteå ska spelas under tisdagen, och här har gästerna 0-1 att gå på efter segern senast.

Frölunda förlorade en rätt tight batalj mot Skellefteå i första matchen, och man ska försöka hämta upp ett 0-1 underläge och ta sig vidare till nästa runda.
Man har en bra trupp som absolut kan lösa uppgiften då namn som Friberg, Lasch och Lundqvist finns i laget, men det kommer krävas en riktigt bra insats.

Formen är okej då man segrat i tre av de fem senaste där man nu senast slog Färjestad borta med 3-4 efter en bra insats. Man ställs dock mot ett formstarkt Skellefteå, och detta kommer bli en rejäl prövning.

Skellefteå kommer från en seger senast då man slog Rögle borta med 0-3 där Oscar Möller gjorde samtliga mål, och spelmässigt var man helt klart värda segern.
Ser man på formen så är man ruskigt formstarka för dagen då man i och med segern senast tog sin femtonde?! raka seger, och det är bara i fyra av matcherna man tappat poäng.

Man har en riktigt stabil målvaktssida med Sandström i spetsen.
Defensivt har man skickliga Pudas och framåt namn som Möller, Hugg, Lindström, Lindholm och Johnson, så det finns väldigt mycket kvalitet i laget, något man också visat på isen.

Frölunda är ett starkt lag med en hel del kvalitet i truppen. Man står dock inför en ruggigt tuff uppgift mot ett Skellefteå som lyser för dagen, och min känsla är att gästerna löser minst oavgjort och tar sig vidare till nästa runda.

Speltips: X2 och jag investerar 2u.
This is the stats tab
This is the post tip