Timrå gästar återigen Frölunda i Scandinavium och här kliver hemmalaget in som favoriter.

Gästande Timrå kommer till Göteborg med en resultatrad på fem raka förluster. Senast ställdes de mot ett krisande Djurgården på hemmais och då föll de med 5-2. När Timrå agerade bortalag senast så gästade de Örebro och då nollades de genom en 3-0-förlust i Behrn Arena.
Nej, Timrå har det inte lätt just nu och jag ser inte hur de ska lyckas stå emot ett formstarkt hemmalag som går för andra raka vinsten totalt.

Frölunda kommer närmast från 4-1-seger borta mot Linköping. Där låg de länge under med 1-0, men en stark slutforcering resulterade i att göteborgarna vände och vann och därmed lämnade Östergötland med tre poäng. I Scandinavium hade Frölunda senast Rögle på besök, då blev de poänglösa genom en 3-2-förlust.
På hemmais har Frölunda gjort det bra annars då de vunnit fyra av sju här och framåt har det gjorts 21 mål på sju hemmamatcher.

Timrå gästar som sagt som underdogs och jag tror inte att de har vad som krävs för att stå emot här.
Max Friberg gjorde dubbla mål i vändningen mot LHC senast och 2-3-förlusten mot Rögle stod Friberg för 1+1, så han är precis som Frölunda på uppåtgående form.

SPELTIPS
Max Friberg över 0,5 poäng till 1.65 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip