Speltips: Frölunda - Växjö

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-02-12 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.43
Tips: 1
Frölunda mot Växjö, en riktigt härlig match på förhand och den blev inte mindre intressant när jag såg oddset på Frölunda där Unibet, LeoVegas och 888sport erbjuder hela 2.43 på en hemmaseger. Det är ett givet spel i min bok och insatsen är som vanligt flat.

Som det sett ut den senaste tiden så anser jag att Frölunda och Växjö för dagen är två väldigt jämna lag. Möjligen att Växjö är strået vassare, men det är marginellt. Men att Unibet betalar 2.43 på en Frölundaseger förstår jag inte, med hemmaisfördelen och den senaste tidens spel. Dessutom har Växjö varit helt under isen under en längre period.

Frölunda hade en tuff period innan uppehållet i SHL med tre raka förluster, men innan det hade laget två raka segrar, så någon större härdsmälta är det inte talan om. Växjö däremot, SEX raka förluster hade man innan segern hemma mot Rögle. Sex raka förluster ska inte vara möjligt för ett lag som Växjö. Spelschemat har visserligen varit rätt tufft, men det är ingen ursäkt. Sex raka förluster är alldeles för dåligt, så det stämmer verkligen inte för Växjö för tillfället. Nu är det dags för Växjö att möta ett av seriens mest hemmastarka lag, jag ser Växjö som klara underdogs här.

Frölunda kommer dessutom från en final-seger i CHL. Inte för att CHL betyder allt för svenska lag. Men en titel är en titel och det sprudlar givetvis i Frölunda av självförtroende och motivation efter den finalsegern som dessutom var övertygande mot Munchen.

Att Frölunda är små små favoriter mot ett Växjö helt ur slag, det köper jag verkligen inte. 2.43 på Frölunda är ett mycket bra spel sett till alla förutsättningar.

Match: Frölunda - Växjö
Spel: Frölunda
Odds: 2.43
Insats: Flat
Bolag: Unibet, LeoVegas, 888sport
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder
  Frölunda - Växjö
Spela på Speltips Frölunda - Växjö
SHL-Grinder - 12 Februari 2019 - 07:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming