Kvartsfinalserien mellan Frölunda och Växjö rullar vidare och här är det dags för det tredje mötet, och för gästernas del står mycket på spel.

Frölunda har gått segrande ur båda mötena hittills då man först vann hemma och nu senast på bortais.
I båda matcherna blev dock oavgjort efter ordinarie tid, och det krävdes förlängning för att vinna matcherna.
Något som oroar är dock att man inte kunnat knyta ihop säcken då man tappt tvåmålsledningar i den tredje perioden.

Man har ett väldigt starkt lag med spelare som Lasch, Spacek, Lenc och Borgman som samtliga att bra ut, och det är inte konstigt att man blir favoriter på hemmais. Det skiljer dock inte särskilt mycket mellan lagen, och man lär få kämpa rejält för att slå ett desperat bortalag.

Efter två raka nederlag är det en väldigt viktig match Sam Hallams mannar ställs inför då man knappast har råd att hamna i ett 3-0 underläge i matchserien om man vill ta sig vidare till semifinal.
Båda förlusterna har dock varit tuffa övertidsförluster, något som är extra tungt. Ska man ta med sig något positivt från matcherna så har man dock i båda hämtat upp tvåmålsunderläge i den tredje perioden.

Truppen har en fin bredd med spelare som Lycksell, Rosen, Gynge, Holmberg och Persson för att nämna några, så det finns en hel del kvalitet i laget, och efter två raka nederlag tror jag att man går ut och visar hemmalaget att man blir att räkna med.

Frölunda har varit riktigt starka på hemmais den senaste tiden men här tycker jag att man blir för stora favoriter då Växjö inte alls är något svagt lag, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 1u // TT

TV: Champions League och jackpot ikväll!

This is the stats tab
This is the post tip