Frölunda tog tag i taktpinnen senast då man lyckades knipa den tredje matchen genom att vinna med 0-1 på bortais. Det var en rejäl krigarseger då man trots 27-15 i skott lyckades hålla undan, och målvakten Lars Johansson såg riktigt säker ut.
Det var andra raka segern då man innan dess vann med 4-2 på hemmais, så man bör ha god känsla inför matchen.

Nu vänder man hemåt till Scandinavium och det är helt klart ingen nackdel att få spela på hemmaplan i ett slutspel.
Segerreceptet kommer dock nog återigen bli att försöka spela tight och hålla siffrorna nere, och gör man en likande insats defensivt som senast så kan man ta även denna matchen.

Tight match att vänta

Växjö blev nollade på hemmais senast och trots att man skapade en hel del lägen så fick man inte hål på Lars Johansson som var riktigt bra i kassen, något han varit igenom hela slutspelet.
Just offensivt har man väl inte varit sylvassa utan många vinster i slutspelet har tagits genom en stark defensiv, något som också är lagets styrka.

Efter två raka förluster har man nu tappat greppet om matchserien och i en tuff bortamatch är min känsla att man kommer försöka spela en tight och lite tråkig hockey, vilket varit ett framgångsrecept under säsongen, inte minst i matchserien mot Luleå, och i mina ögon tror jag knappast att vi bjuds på något målkalas.

Speltips: Under 4,5 mål och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip