Tar Frölunda chansen att ta detta till en game 7? Eller slår Växjö in matchbollen och tar sig till final? Jag tror på det senare.

Frölunda gjorde en bra match borta senast och efter 40 minuter hade man ledning och det såg bra ut.
Några sämre minuter i sista perioden gjorde dock att Växjö både kvitterade och tog ledning, något man aldrig hämtade sig ifrån, vilket gör att man nu sitter i en tuff sits.
I matchen träffade även Joel Lundqvist Robert rosen med en tackling i huvudet, och han är avstängd, vilket påverkar enormt då han är förstacenter, har massor av erfarenhet samt är kapten.

Man har visat under matchserien att man verkligen har vad som krävs för att utmana Växjö både borta och hemma och det finns bra kvalitet i truppen. Med Lundqvist borta känns man dock aningen sårbara, och att man ska vara favoriter på hemmais känns fel.

Växjö kan avgöra matchserien

Växjö har vänt 2-1 i matcher till 2-3 genom att vinna med 0-2 och nu senast 3-2 efter en insats som kanske inte var det bästa. Man vann dock matchen och det är det som räknas, och Larmi var bra i kassen.
Precis som hemmalaget har man en anmälan mot Glenn Gustafsson och han är avstängd, en spelare som dock inte alls påverkar laget lika mycket som Lundqvist gör för Frölunda.

Man har redan vunnit en bortamatch mot Frölunda i matchserien och då man har 2-3 i matcher så är pressen inte lika stor som den är hos hemmalaget, och lyckas man fortsatta ”tråka” ur hemmalaget med en tight defensiv så kan man absolut stänga matchserien här.

Frölunda har kniven mot strupen här och då Växjö kommer med dubbla segrar så lär man ha klart bättre känsla i truppen, och jag tror mest på bortaseger.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365