Frölunda och Zürich ska göra upp i en match där hemmalaget kliver in som klara favoriter, men är det verkligen helt befogat?

Frölunda har vunnit två av sina tre matcher hittills i turneringen då man i premiären slog Mlada Boleslav samt nu senast slog samma motstånd på hemmais med 4-3. Där avgjorde man med bara 32 sekunder kvar att spela, och det var powerplay som blev avgörande då tre av målen kom i spelformen.

Nu är det match mot Zürich, ett lag man mött en gång på bortais, och då blev det förlust med 4-2. I den matchen förlorade man rättvist då hemmalaget gjorde en stark match.
Nu får man en chans att segra på hemmais, men trots att man har flera bra spelare så ställs man inför en tuff utmaning, och det lär krävas en riktigt bra insats för att vinna matchen.

Zürich förlorade premiären mot Helsinki med 0-3 i en stökig match där det delades ut hela 234 utvisningsminuter, och insatsen var rätt svag.
Därefter har det dock blivit två raka segrar där man näst senast slog Frölunda med 4-2, och det klart rättvist.
Nu senast blev det 0-2 på bortais mot Helsinki i en väl utförd match där också målvakten Flueler spelade bra då han räddade samtliga 39 skott han fick på sig.

Laget håller en riktigt bra nivå då man har spelare som Azevedo som gjort det grymt i KHL, Kruger som har flera NHL-säsonger i ryggen samt spelare som Bäckman, Roe och Hayes för att nämna några, så det är inte alls konstigt att man visat sig svåra att slå, och nu när det är bortaplan så blir man lite väl underskattade.

Frölunda kliver in som alldeles för stora favoriter i matchen enligt mitt tyckte då man ställs mot ett klart bättre lag än senast, och här väljer jag att gå på ett handicapspel i matchen.

Speltips: 2 hcp +1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip