Schweiziska Swiss League bjuder på kvällshockey och ett möte mellan GCK Lions - La-Chaux-De-Fonds. Det skiljer en hel del i trupperna och gästerna ska vara numret större här.

GCK Lions kom sist i fjol och man hade inte mycket att säga till om. Inför denna säsongen ser truppen något bättre ut, men man bör få svårt att hävda sig även i år. Man har vunnit fem av 14 matcher och skrällt mot Ajoie och Visp. Annars har man vunnit mot lag i sin egen klass, och haft svårt att vinna när motståndet har varit hårdare vilket 0-7 mot Rapperswil visar.
Ryan Hayes är ny i laget och anslöt från Norska ligan. Han leder den interna poängligan med sina 15 poäng, och detta är en lyckad värvning från deras sida.

La-Chaux-De-Fonds slutade på en andraplats i fjol och man imponerade spelmässigt. I laget hittar vi Dominic Forget som bara öser in mål och poäng. I fjol blev det 40 mål och 44 assist på 56 matcher för laget, och hittills denna säsong har han gjort 14 mål och tio assist på 14 matcher, vilket är imponerande. Där har man ett vapen som många andra lag saknar!
Inledningen på säsongen kunde ha varit bättre och man har haft en svacka. Senast var man dock tillbaka i vinnarspåret efter att man vunnit mot Winterthur med 4-2 på hemmaplan.
Man är riktigt heta i powerplay och det gäller att hemmalaget inte tar några utvisningar, då kan detta bli en lång dag.

Gästerna är ett klart bättre hockeylag, och nu gäller det att man börjar visa det på isen också, så övriga lag inte springer ifrån för mycket.

Speltips: 2 vilket betyder att bortalaget måste vinna på ordinarie tid och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip