Idag tisdag är det blickar mot Schweiz och Swiss League där toppen möter botten, ett möte där jag tror gästerna är starkast och vinner bekvämt. Man skulle förmodligen kunna vinna matchen även om man inte skulle gå 100%, vilket visar hur ojämn denna liga är.

GCK Lions Skrällde borta mot Ajoie för tre matcher sedan genom att vinna med 3-4. Man hade 0-2 länge men tappade till 3-2 för att sedan göra 3-3 och avgöra matchen med ynka två sekunder kvar. Utöver denna skräll så har man mest förlorat på slutet och de sju senaste matcherna har man förlorat sex. Senast fick man stryk mot Academy Zug, ett lag som också tillhör botten, och innan dess åkte man på storstryk av Rapperswil med 0-7 på hemmaplan.
Förra säsongen kom man sist i ligan, och hittills denna säsong ligger man näst sist. Ryan Hayes är en spelare som sticker ut lite extra hos hemmalaget och har hämtast in från Frisk/Asker.

Langenthal vann grundserien förra säsongen med 38 segrar på 48 matcher. Man har kvar många av sina bästa spelare i laget och man har förstärkt med Leblanc som kommer tillföra en hel del i truppen, och ett par spelare till.
Man har tre spelare bland de fyra bästa poängplockarna i ligan, och det är samma killar som bar laget till en kanonsäsong i fjol.
Denna säsong har man vunnit sju av nio matcher och man blir att räkna med även i år.

Speltips: 2 hcp -1,5 vilket betyder att gästerna måste vinna med minst två mål och jag kliver in med 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip