Tredje matchen för Grenoble och Kärpät i CHL där gruppen är helt öppen, och en seger här skulle betyda mycket för lagen, och jag håller ett lag klart högre.

Grenoble öppnade med att förlora borta mot Kärpät med 3-1, en match hemmalaget var det bättre laget och siffrorna kunde ha blivit större.
Senast förvånade man nog de flesta då man bortaslog Skellefteå med 1-2. Dock var segern kanske inte helt rättvis då Skellefteå ägde den sista perioden men inte lyckades få hål på en storspelande Horak.
Nu spelar man på hemmaplan men känslan säger att man kanske övervärderar resultatet senast, och man ska ha en bit upp till Kärpät.

Kärpät kommer från seger mot Grenoble med 3-1 i första matchen där man vann klart rättvist. Senast tog man ledningen med 2-0 mot Bern på hemmaplan efter 15 minuter. Man tappade dock ledningen och fick senare se sig besegrade på övertid, men viktigt man fick med sig poäng.
Att ta hem alla tre poäng här skulle vara oerhört viktigt för laget inför kommande matcher i gruppen, och med spelare som Puljujärvi, Pesonen och Jokinen så ska man vinna denna matchen trots bortaplan.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT