Dags för hockeyettans förlorarrunda att dra igång, och vi får se ett möte mellan Halmstad och Tranås, där jag tar ställning.

Halmstad avslutade divisionen med fyra raka förluster, och det är inte omöjligt att det kan påverka nu inför kommande matcher. Man slutade sjua i tabellen på 32 poäng, och man var inte när att ta en plats i allettan. Man vann elva av 22 matcher och hade några lag som var för bra i serien.
Man tog några fina skalpar mot hårt motstånd, men de flesta poängen trillade in mot sämre lag, poäng som man var förväntade att ta.

Tranås började säsongen sådär, och en plats i allettan såg rätt avlägsen ut. Men man avslutar med sex raka förluster och då Dalen lyckades vinna i sista matchen stod det klart att man missade allettan med en ynka poäng. Man visade dock att man hade kommit igång som lag, och då ska man vara bättre än samtliga lag i denna serie man ska ta sig an nu.
Nu börjar allvaret och Halmstad är väl den svåraste motståndaren på pappret, och en seger här så har man redan skaffat sig ett försprång.

Tranås är ett bättre lag än Halmstad, och trots att det var ett tag sedan man spelade match så fick vi se att man fått ordning på laget, och att man inte tog sig till allettan var ett misslyckande.

Speltips: 2 och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip