Söndagen är här och jag har hittar en del fina värden jag tänker dela med mig av. Bwin hänger inte riktigt med här och det tackar jag för.

HC Riga håller ingen vidare klass och spelarna som ska komma underifrån utvecklas inte alls på samma sätt som många andra lag i ligan. Man kliver in i denna match med sex raka förluster där man hunnit med att förlora mot topplaget Krasnaya Armiya. Man har också hunnit med att förlora mot Krylya Sovetov och MHC Spartak, två lag som inte håller samma klass som dagens motstånd men som såklart är bättre än HC Riga.
Laget är ett av ligans sämsta och man kommer inte att vinna många matcher i år. Förra säsongen skiljde det 81 poäng i tabellen mellan lagen och det kommer bli mellan 60-80 poäng även i år.

SKA 1946 är ett riktigt bra lag med mycket talang i laget. Man sitter på en del spelare som även fått prova på KHL-spel, om än bara några matcher. Man har tre raka förluster och det är nog därför bolagen tror att matchen är jämnare än vad den kommer att vara. Man har förlorat mot Loko och Almaz, två lag som är hästlängder bättre än HC Riga. Loko kommer förmodligen hamna bland de tre,fyra främsta lagen.
I övrigt har man vunnit det mesta och har åtta segrar på tolv matcher och är i serieledning. I träningsmatcherna innan säsongen drog igång så möttes dessa lag två gånger, där SKA 1946 vann båda mötena. Man vann med 3-6 borta och 8-0 hemma, vilket visar vilken skillnad det är på lagen.

Bwin drar ut en lina på 1.75 vilket jag tycker är konstigt. Denna match ska man vinna med 3-4 puckar, och jag tvekar inte alls på gästerna.

Speltips: 2 hcp -1,5 vilket betyder att gästerna måste vinna med minst två mål, och jag kliver in med 5u. // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip