Tidig match i Ryssland där Hc Yugra gästas av formtoppad Toros Neftekamsk.

Hc Yugra ligger nia i tabellen och det är rätt tryggt neråt så man kan med största sannolikhet räkna in slutspel. Det är tätt både uppåt och neråt i tabellen så att sia om vilket plats man kommer sluta på är svårt, men man har rätt behagligt spelschema resten av grundserien där denna matchen är en av de tuffaste.
Man vann senast med 2-1 mot Almetyevsk, en klart fin skalp, men formen har varit tveksam senaste tiden.

Toros Neftekamsk har gasat på ordentligt på slutet och står på sex raka segrar där man bara släppt in två mål, där spelschemat varit okej utan att vara sylvasst. Mycket av framgångarna är att man haft Nikita Filatov senaste matcherna, en spelare som är för bra för andraligan, som förmodligen inte spelar här.
Man har även flera spelare offensivt som Chernov och Golovanov med flera. Men det är försvarsspelet som imponerat på slutet och där man vunnit sina matcher.
Man har har tredjeplats i ligan där man har chansen att gå upp i serieledning vid seger här, förutsatt att Almetyevsk tappar poäng borta mot Tyumen.

Ett formtoppad och motiverat bortalag tycker jag ska ha större chans att vinna än oddsen visar, och jag kliver in med ett spel.

Speltips: 2 moneyline och jag investerar 3u hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip