Herlev Skøjtehal ger oss rond fyra i slutspelet från danska Metal Ligaen och här har gästande Aalborg chans att säkra avancemanget genom 4-0 i matcher. Om gästerna lyckas? Ja, jag tror det!

Herlev var åttonde och sista lag till slutspel och i grundserien levererade de totalt 47,5 poäng på 47 ligamatcher. Aalborg tog hem ligan och för dem blev det hela 97,5 poäng inspelade vilket resulterade i en förstaplats med marginal ner till tabelltvåan. Hittills har Aalborg levt upp till förväntningarna i denna slutspelsserie då de skaffat sig ett 3-0-läge i matcher och detta genom resultat som 4-1 i match ett,1-5 i match två och senast vann de återigen på hemmais och då med 3-1.

Nu väntar rond fyra och här är hemmalaget medvetna om att det är vinna eller försvinna som gäller. Känslan inför nedsläpp är att Aalborg helt klart är det bättre laget och ett matchunderläge med 3-0 är psykologiskt tungt och nästintill en omöjlig uppgift att lyckas reda ut.

Jag tror att Herlev får kasta in handduken redan ikväll och att Aalborg vinner även denna match fyra med marginal är taget!

SPELTIPS
Aalborg -1,5 till 1.62 hos Nordicbet / Betsson .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip